Pronar MPB 20.55 voor VL Grondstoffen

op 28-08-2020 mocht van Herwijnen Machinery B.V. een nieuwe Pronar MPB 20.55 afleveren bij de firma van Lijssel Grondstoffen B.V. in Den Bosch, een zusteronderneming van van Lijssel Transport. 

Naast de transport en aannemers activiteiten, heeft van Lijssel tevens een Grond - en Bouwstoffenhandel. Op hun watergebonden locatie in Den Bosch kunnen bedrijven terecht voor allerlei soorten zand, grind en tevens cement. Ook recycleert het bedrijf puin en asfalt tot granulaten en heeft het een eigen grondbank.

Het bedrijf huurde al met enige regelmaat een Trommelzeef en omdat het nu voornemens is verder uit te breiden in ruimte en product bewerkingen, werd het tijd voor een eigen Trommelzeef. Na een succesvolle demo mochten wij een Pronar MPB 20.55 Trommelzeef afleveren op 28-08-2020. Deze mobiele Trommelzeef heeft een trommel van 2 meter doorsnee en 5.5 meter lengte. Dit is de meest populaire formaat omdat de machine groot genoeg is om capaciteit te draaien maar nog altijd heel erg wendbaar is in formaat.
Van Lijssel heeft gekozen voor een compleet uitgevoerde Trommelzeef. Zo heeft de machine een Automatisch smeersysteem, een cleanfix op de radiateur, Afstandsbediening, Werkverlichting, een stalen fietsenvanger onder de vulbunker en een RVS plaat in de wanden van de trommel.

Waarom onze klanten kiezen voor een Pronar Trommelzeef?
- 100% aangedreven Trommel (slip vrij)
- Trommel wisselen < 5 min, vaste ketting bij iedere trommel, dus geen ketting omgooien
- Motor bevindt zich naast de bunker en niet eronder, daardoor geen geknoei van materiaal en tevens daardoor een lage invoerhoogte
- Motor kan volledig wegdraaien uit het chassis voor zeer gemakkelijk onderhoud
- Meest onderhoudsvriendelijke machine doordat alle facetten van de machine ontworpen zijn om snel te demonteren
- Zeer gemakkelijk te bedienen machine
- Laag brandstofverbruik
- Weinig storingsgevoelig door simpele maar degelijke bediening


 
Nieuws