Primeur voor VGR Groep Almkerk door levering eerste Pronar MRW 1.300 Enkelwals Voorverkleiner

VGR Groep Almkerk heeft een primeur te pakken als het gaat om de Pronar MRW 1.300 enkelwals voorverkleinende shredder. Het bedrijf dat al jaren een trouwe klant van ons is verwerkt ruim 50.000 ton groenafval op jaarbasis verdeeld over 2 locaties. Naast de twee Pronar Trommelzeven die VGR bezit mochten wij in december een Pronar MRW 1.300 Shredder afleveren. 

VGR Groep heeft al een vergelijkbare Enkelwals voorverkleiner van een ander merk maar meer capaciteit was gewenst. Door de directe aandrijving en 550 pk zat het capaciteit gedeelte wel goed. Na 3 weken test draaien was Verschoor overtuigd van de Pronar machine. Volgens de klant heeft de machine veel capaciteit, loopt die zelfs niet met het slechtste materiaal vol onder de rotor en is de rotor zeer toegankelijk door het weg kunnen klappen van de zij wand. Het grote aantal voordelen van deze machine ten opzichte van hun huidige machine, heeft Verschoor over de streep getrokken om te investeren in een Pronar Shredder.

Unieke kenmerken van deze machine zijn dan ook:
- 550 PK sterke Volvo Penta Motor 
- Zuinige motor, 35 liter per uur onder vollas
- Directe aandrijving dus 99% van het vermogen wordt overgebracht op de rotor en dit resulteert weer in capaciteit maar komt daarnaast ook ten goede van het brandstofverbruik
- Hoge en brede uivoer onder de rotor zorgt er voor dat de machine niet vol loopt
- Zijplaat van de tegenkam kan volledig weggeklapt worden waardoor de rotor zeer toegankelijk is
- Door Kamverlengers of korven kan iedere gewenste maat gedraaid worden.

Wederom danken wij de klant en wensen hun veel plezierige draaiuren toe.

 
Nieuws