Sandvik

Van Herwijnen Machinery B.V. is sinds juni 2018 importeur van Sandvik Mobiles recycling machines binnen Nederland. Sandvik is van oorsprong een Zweeds merk wat zijn Recycling machines bouwt in Noord-Ierland. Vroeger genaamd Extec wat  later is overgegaan in Sandvik. Het betreft dus één van de langst bestaande merken en dat zie je terug in de kwaliteit en betrouwbaarheid van de machines. Sandvik mag dan ook kwalitatief gezien worden als een topleverancier van recycling machines wat het verschil maakt doormiddel van kennis en ervaring.

Het assortiment Sandvik recycling machines bestaat uit Schudzeven, Fijn Fractie Schudzeven en diverse soorten puinbrekers als de Kaakbrekers, Rotorbrekers en Kegelbrekers.

Schudzeven (Scalpers)
Sandvik is de oudste leverancier van schudzeven en dat zie je terug in de solide en betrouwbare constructie. Een schudzeef is bedoeld om kleine of onnodige deeltjes uit de mengelstroom te verwijderen. De robuuste schudzeven van Sandvik zijn gemaakt om onverstoorbaar te blijven werken in de zwaarste omstandigheden. Daarnaast worden de schudzeven van Sandvik getypeerd door de simpele bediening. 

Fijn Fractie Schudzeven
De Fijn Fractie Schudzeven van Sandvik worden gekenmerkt door hoogwaardige kwaliteit. De machines zijn gebouwd om in de meest ongunstige omstandigheden te blijven werken. Fijn Fractie schudzeven worden gebruikt om de fijne fracties uit de mengselstroom te verwijderen zodat er op hoog tempo schone output wordt geleverd. Met twee zeefboxen in plaats van één gaat er geen zeefkracht verloren. Met de simpele bediening onderscheidt de Sandvik Fijn Fractie Schudzeef zich van andere machines. 

Rotorbrekers
De rotorbrekers van Sandvik zijn gebouwd om hoge capaciteit en kwaliteit te garanderen, met gemakkelijk onderhoud en lage kosten per draaiuur. De machines staan bekend om hun lange levensduur en zijn zeer duurzaam. Rotorbrekers zijn bedoeld om grote materiaalbrokken te breken in kleinere deeltjes die makkelijker bewerkbaar zijn. De gebruiker kan met deze machines eenvoudig primair of secundair breken. De rotorbrekers van Sandvik staan garant voor een soepele materiaalstroom.

Kaakbrekers
De kaakbrekers (of jaw crushers) van Sandvik behoren tot de kwalitatief beste machins en zijn dusdanig geoptimaliseerd zodat een lange levensduur en lage kosten per draaiuur gegarandeerd zijn. Met de diepe, symmetrische breekkamer en grote invoeropening krijgt u een soepele materiaalstroom van haarfijne materiaaldeeltjes. De kaak van de machines zijn hydraulisch te verstellen zodat uw materiaalstroom de ideale korrelgrootte heeft. 

Kegelbrekers
De kegelbrekers (of cone crushers) van Sandvik zijn kwalitatief uitstekende machines die een hoge output leveren tegen lage kosten per draaiuur. Sinds jaar en dag is Sandvik een toonaangevend merk van recycling machines. De QH en QS serie kegelbrekers van Sandvik breken grote materiaalbrokken op in kleinere, makkelijker te bewerken deeltjes. De kegelbrekers van Sandvik zijn gebouwd om een hoge output te leveren tegen lage draaikosten. Ook de gemakkelijke bediening en eenvoudig onderhoud kermerkt de kegelbrekers van Sandvik. Ook benieuwd naar ons Pronar aanbod? 
Bekijk ons Pronar aanbod

Bekijk hieronder ons aanbod van Sandvik
Nieuws