Pronar MPB 20.55 voor VGR Groep Almkerk

Pronar MPB 20.55 trommelzeef voor de VGR Groep te Almkerk.
De familie Verschoor van de VGR Groep in Almkerk is al heel wat jaren actief in de groenrecycling. Het bedrijf is werkzaam vanaf twee locaties (Almkerk en Brakel) en runt daar hun eigen composteerinrichting. Met de grootste nauwkeurigheid wordt zorg gedragen om klanten van de beste compost te kunnen voorzien. Door de groei van het bedrijf de laatste jaren is zeven een van de belangrijkste dagelijkse taken. Waar de bestaande trommelzeef al op leeftijd is, was er eveneens vraag naar meer capaciteit en tevens moest het eindproduct zo schoon mogelijk zijn. Na een succesvolle demonstratie van twee weken waarop de klant de machine tot in de details heeft kunnen bekijken, heeft Arwin Verschoor zijn handtekening gezet voor een zeer complete Pronar MPB 20.55.



http://www.vgr.nl/nieuws/pronar-2055-schonere-compost-en-biomassa/

De ideale trommelzeef  voor de groencompostering
Samen met Verschoor heeft Herwijnen Machinery B.V. de ideale trommelzeef samengesteld voor de groencompostering. Om het eindproduct zo schoon mogelijk te maken is de trommelzeef van Pronar onder andere uitgevoerd met een windshifter, om het lichte plastic en vuil te verwijderen uit het compost. Daarnaast is er ook een magneetrol geplaatst die zorgt dat alle ijzerdeeltjes worden verwijderd uit het product. Deze twee opties zijn erg waardevol aangezien ze zorg dragen voor een hoogwaardig kwalitatief eindproduct. Verder is de zeefmachine uitgerust met opties als cleanfix, een stalen fietsenvanger, werkverlichting, een uitgebreide afstandsbediening en nog meer. Het gehele pakket wordt aangedreven door de welbekende CAT motor welke voldoet aan de schoonste EU normen, namelijk stage 3B. Met een brandstofverbruik van 5 liter per uur is de CAT zuinig en betrouwbaar.

Met Pronar gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit verhouding!
De zeefmachine die pronar ontworpen heeft biedt de klant absoluut de beste prijs/ kwaliteit verhouding. Pronar heeft een simpele, maar betrouwbare bediening. De absolute pluspunten van de trommelzeven is de motor die op een draaibaar frame is geplaatst en zich naast de bunkerband bevindt, i.p.v. eronder! Dit geeft een mooie lage invoerhoogte en een mooie brede invoertrechter. Daarnaast is het wisselen van een trommel verreweg het gemakkelijkst bij een Pronar, omdat hiervoor enkel de bunker hydraulisch naar voren hoeft worden geschoven. Ook hoeft de ketting niet omgegooid te worden bij een Pronar, omdat elke trommel voorzien is van een vaste ketting. Dit voorkomt ook het slippen!

Door de betrouwbare en krachtige motoren van het merk Caterpillar of Deutz in combinatie met het Danfoss hydraulisch systeem dat Pronar gebruikt, behalen de zeefmachines van Pronar tevens hoge capaciteiten en dat met een laag brandstofverbruik.  Verder kunnen de machines uitgevoerd worden met de meest uiteenlopende opties als een magneetrol, luchtscheider, puinrek, cleanfix, afstandsbediening, etc. Voor wie helemaal zeker wilt zijn van productie, kan gekozen worden voor een 100% aangedreven bunkerband. Naast dit alles zijn de Pronar trommelzeven erg onderhoudsvriendelijk gebouwd. Door een goede toegankelijkheid, kan bijvoorbeeld de band onder de trommel in minder dan 20 minuten compleet verwijderd worden van de machine. De Pronar trommelzeven zijn erop gebouwd om snel en makkelijk onderdelen te kunnen vervangen mocht dat nodig zijn.



Nieuws