Pronar MPB 20.55 voor Gebr. Weng uit Landgraaf

Marco en Torsten Weng vormen samen de Gebr. Weng uit Landgraaf. Hardwerkende jonge ondernemers werkzaam in diverse takken van sport. Zo is Weng actief in het kappen en rooien van Bomen wat ze vervolgens weer chippen tot houtchips.

Naast het kappen en rooien van bomen, hebben ze ook een eigen shredder team onderweg die groenafval en hout verkleind in zowat heel Europa. Naast deze activiteiten bestaat ook een groot deel van hun omzet uit de transportdiensten die zij uitvoeren voor derden. Met een grote dieplader transporteren ze bijna alles. Al deze activiteiten worden dagelijks uitgevoerd met een team van 12 man.Bij de recycling activeiten wordt nu dus ook zeefwerk toegevoegd aangezien de gebroeders onlangs een Pronar MPB 20.55 in ontvangst hebben genomen. Het betreft hier een rijkelijk uitgeruste Pronar trommelzeef. Aanwezige opties zijn werkverlichting, cleanfix, afstandsbediening, stalen bumper onder bunker en nog meer. De Machine wordt aangedreven door een Deutz motor welke de nieuwst milieu normen voert. 

De MPB 20.55 is de meest gekozen formaat trommelzeef uit de range en dat komt door zijn iedeale afmetingen. Met deze zeefmachine kunt u nog altijd gemakkelijk transporteren maar als je echt capaciteit wilt draaien kan dat ook met deze machine. 
Nieuws