Pronar MPB 20.55 in gebruik genomen door Recycling Westerveld

Recycling Westerveld BV, een onderdeel van de familie Meilof, gelegen in Havelte nam gister hun nieuwe Pronar MPB 20.55 in ontvangst tegen inruil van een Doppstadt SM620. De familie Meilof is hoofzakelijk druk met het loonbedrijf maar heeft daarnaast in Havelte een mooi terrein waar zij de compostering Recycling Westerveld BV runnen. Op deze locatie worden natuurlijke afvalproducten ingenomen zoals bomen, stobben, takken, gras, slootvegetatie en blad. Middels Shredders, Omzetter en de Trommelzeef wordt het product omgezet in hoogwaardige compost.

Recycling Westerveld koos in dit geval wel voor een hele complete Pronar Trommelzeef. Waar wij al diverse van deze machines hebben mogen leveren bij verschillende composteringen is ook deze Trommelzeef uitgerust met een windshifter en magneetrol in de achterste uitvoerband. Hiermee wordt klein ijzer en plastic uit de biomassa gehaald. Verder is de machine uitgevoerd met een afstandsbediening, automatisch smeersysteem, Cleanfix op de radiateur en op de oliekoeler, een stalen bumper onder de vulbunker, werkverlichting en een extra RVS plaat in de wanden van de trommel. Kortom, een hele complete machine samengesteld voor de compostering. 

Wij danken Jaap en Sander Meilof voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen ze dan ook heel veel plezierige draaiuren toe.


 
Nieuws