Nieuwe Pronar MPB 20.55 voor van Schaik Grondverzet B.V. uit Harmelen

Nico en Peter van Schaik van van Schaik Grondverzet B.V. namen naar alle tevredenheid begin deze week hun nieuwe Pronar MPB 20.55 trommelzeef in ontvangst. Van Schaik Grondverzet is al meer dan 40 jaar succesvol actief in de markt en wordt gedreven door een passie voor het werk in de Grond-, Weg en Waterbouw (GWW). Van Schaik Grondverzet B.V. is een dynamisch en groeiend bedrijf, gericht op de uitvoering van velerlei vormen van grondverzet, het transport van grondverzetmachines en bouwstoffen en de verkoop van zand, grond en andere bouwmaterialen. het bedrijf beschikt over een modern en goed onderhouden machine- en wagenpark en zijn specialist in het verhuren van -al dan niet- bemande grondverzetmachines.

Van Schaik Grondverzet B.V. is opgericht in 1976 door Nico van Schaik en uitgegroeid tot een bedrijf met 14 gedreven vaste medewerkers en verschillende loyale zelfstandigen. Begin 2015 heeft Peter van Schaik het roer overgenomen en samengevoegd met zijn eerdere onderneming Van Schaik Machineverhuur tot het huidige Grondverzetbedrijf.

Het al moderne machinepark van van Schaik Grondverzet B.V. wordt ditmaal uitgebreid door de komst van een zeer complete Pronar MPB 20.55 trommelzeef. De MPB 20.55 heeft een trommellengte van 5.5m met een diameter van 2.0m. Een echte capaciteitsmaker welke wordt aangedreven door een CAT C4.4 motor met de nieuwste stage 3B milieu normen!

Verder is deze zeefmachine voorzien van opties als Cleanfix op de radiateur, een afstandsbediening, werkverlichting en de stalen bumper (fietsenvanger) onder de bunker. Met de twee trommels die bij deze trommelzeef geleverd zijn kan van Schaik het grootste gedeelte van hun klanten bedienen.

U kunt de trommelzeef huren bij van Schaik Grondverzet B.V. via: http://www.trommelzeefhuren.nl


Nieuws