Nieuw in ons Assortiment, de Pronar MRW 1.300


NIEUW! Pronar MRW 1.300 !

Onlangs hebben wij de eerste Enkel Wals Voorverkleiner (langzaamdraaier) van Pronar in ontvangst genomen die bij ons als demo machine zal gaan functioneren. Ook bij de bouw van deze machine heeft Pronar goed naar het huidige aanbod gekeken en daarmee enkele unieke kenmerken toegepast op deze nieuwe Shredder. Zo hebben we een lange wals van 3 meter met 42 wisselbare beitels. Wat hierbij uniek is, is dat de Tegenkam hydraulisch opklapbaar is waardoor de wals vanaf de zijkant te benaderen is. Hiermee is onderhoud aan de wals zeer gemakkelijk. De motorruimte van deze machine is zeer ruim uitgevoerd waardoor ook motorisch onderhoud heel gemakkelijk is. Door een zeer lage invoerhoogte van 2.85m is deze machine ook prima te beladen met een shovel, waarbij geen hoogkiepbak nodig is. Standaard worden deze machines uitgerust met afstandsbediening, Cleanfix op de radiateur en oliekoeler en een automatisch smeersysteem. Verder kan gekozen worden voor een magneetband en het zelfcrawling system waarmee de machine voor of achteruit kan rijden.


De Volvo Penta motor levert meer dan genoeg kracht, namelijk 550 pk en brengt dit vrijwel direct over op de wals door middel van een ZF-koppeling. Er gaat dus bijna geen vermogen verloren waardoor deze Shredder grote capaciteiten draait.



Dit type shredder is zeer ruim inzetbaar en geschikt voor het verkleinen van groen / hout / plastics / bouw-en sloop / matrassen /etc. 

voor meer informatie: Pronar MRW 1.300
 
Gewicht [kg] 25.000
Trabsportafmetingen (lengte x breedte x hoogte) [m] 10x2.5x3.7
Aantal shredder assen [st] 1
Afmetingen Shredder assen (lengte x diameter) [mm] 3000 / 970
Snelheid assen [rpm] 27
Laadhoogte [m] 2.85
Afmetingen shredderkamer (lengte x breedte) [mm] 3.650 / 2.200
Aandrijving  Volvo Penta
(EU Stage 4)
550 pk / 1900 rpm

 
Nieuws