Maton Groep uit Waalwijk Neemt MPB 20.72G in ontvangst

Maton Groep is een bekende afvalverwerker gevestigd in Waalwijk. Het bedrijf verwerkt afvalstromen op een verantwoorde manier en zorgt voor een goede balans met het milieu. Vandaar dat zij zich met haar bedrijfsactiviteiten containerservice en recycling richt op het inzamelen en verwerken van bouw-, sloop- en bedrijfsafval. Naast grote containers, verleend Maton ook diensten als Rolcontainer, Gevelrenovatie, Grondbank, Sloopwerken, Asbestverwijdering, betonboren en zagen en Bodemsanering. Kortom, het bedrijf in actief in de breedste zin van het woord.

op 06-11-2019 mocht van Herwijnen Machinery B.V. bij Maton een nieuwe Pronar Trommelzeef afleveren. Niet zo maar één, maar wederom de grootste uit de serie Trommelzeven. Het gaat hier om een Pronar MPB 20.72G op rupsonderstel. Deze machine heeft maar liefst een zeefoppervlak van 41m2. Afgelopen jaar heeft A. Helmer B.V. uit Breda een vergelijkbare machine in ontvangst genomen en dit is de tweede 20.72G op rupsen binnen Nederland. Eerder dit jaar nam Agterberg Bedrijven ook een MPB 20.72 in gebruik, maar deze is op wielen i.p.v. rupsen. 

Na eerdere demonstraties waren Harrie Maton en Bas Oprins zeer tevreden over de Pronar Trommelzeef. Het enorme gebruiksgemak, de kwaliteit van de machine en vooral na eigen zegge, was het niet alleen de machine die de doorslag gaf maar tevens onze enorme betrokkenheid, goede service en oprechte advies dat het bedrijf deed beslissen om dit maal voor een Pronar Trommelzeef te gaan.

Specificaties:
Pronar MPB 20.72G
Trommelafmetingen: 7.2 m lang / 2.0 m doorsnee
Zeefoppervlak: 41m2
Gewicht: 21.000 kg
Bunkervolume: 6 m3Nieuws