Herwijnen Machinery B.V. Importeert Sandvik

Wij van Herwijnen Machinery B.V. hebben het voorrecht nu al bijna 3 jaar het merk Ponar te mogen verkopen binnen Nederland. Door onze ervaring in de machine en recycling markt zagen wij potentie voor het merk Pronar, mede door de kwaltieit van de producten dat het merk bouwt maar ook door het bedrijf dat erachter staat. Pronar heeft de capaciteit in huis en luistert naar hun dealers en klanten en dat is voor ons een belangrijke schakel om kwalitatief de beste machines te leveren. 

Herwijnen Machinery B.V. is een jong en actief bedrijf dat uit is op langdurige relaties met klanten. Dit proberen wij te bereiken door een goede service te bieden maar ook door mee te denken met de klanten en gepast advies af te geven. Door deze aanpak hebben we ook al aardig voet in aarde gezet binnen de Benelux. Al meer dan 30 trommelzeven zijn er te vinden in 3 jaar tijd. Ook zien we steeds meer terugkomende klanten die nogmaals een machine bij ons kopen. Het mooie aan onze samenwerking met Pronar is dat zei hun productgamma gaande weg uitbreiden. Zo kunnen we momenteel naast de Trommelzeven ook diverse typen Shredders, Rupsmobiele Transportbanden en een Compostomzetter leveren. kijk op www.pronar-recycling.nl voor het aanbod.

Met trots maken wij u graag bekend dat wij vanaf heden importeur zijn binnen Nederland van het Merk Sandvik. Betreffende de Mobiele Breek- en Zeefmachines.

Sandvik is één van de langst bestaande merken dat machines bouwt voor recycling doeleinde. Het vroegere Extec is dan ook in 2007 overgegaan in Sandvik. Waar het voorheen verkocht werd door de Kuiken (Volvo) groep, heeft het voor beide partijen niet gebracht wat het voor ogen had. Ook vanuit Sandvik was er niet genoeg aandacht voor de Benelux markt waardoor het jaren van de kaart leek te zijn verdwenen. Maar niks is minder waar, want Sandvik is wereldwijd zeer actief en succesvol. 

Sandvik heeft 20 jaar ervaring verwerkt in hun machines en dat zie je! Het merk mag dan ook gezien worden als een zeer hoogwaardig, kwalitatief product dat unieke machineconcepten levert. Ook concepten als de na-service en onderdelen is tot in de details geregeld binnen de organisatie. Sandvik bouwt diverse soorten mobiele puinbreekinstallaties, zoals

KaakbrekersRotorbreker (met of zonder nazeef)


Kegelbrekers

Naast de Puinbrekers levert Sandvik ook diverse Schudzeven van 3m dek tot 6m dek:

Scalpeer (Schudzeven)


Fijne Fractie Schudzeven


Meer informatie of een demo aanvragen: info@herwijnenmachinery.nl of bel +31-654320147

Benieuwd? kom dan de machines van Sandvik en Pronar bekijken op 22 september aanstaande. Op Zaterdag 22 september organiseert Herwijnen Machinery een Open Demodag bij Bouwstoffenhandel de Rivierendriesprong B.V. in Papendrecht. Vanaf 10:00 is iedereen welkom om een compleet productgamma in werking te zien! 
 
Nieuws