G.M. Damsteegt neemt Pronar MPT 24G HD in gebruik
G.M. Damsteegt B.V., de verhuurder van bemand en onbemand materieel in de Grond-, Weg- en Waterbouw, is begin jaren '90 opgericht. In eerste instantie spitste het bedrijf zich toe op de verhuur van graafmachines.
In de loop der jaren is G.M. Damsteegt B.V. uitgegroeid tot ruim 100 werknemers en meer dan 250 machines waaronder: rupskranen, mobiele kranen, rupsdumpers, wieldumpers, shovels, verreikers, tractoren met aanbouwwerktuigen en baggermaterieel. Sinds 2011 is het assortiment uitgebreid met een innovatieve Recyclingtak. Deze tak omvat diverse klassen schud- en trommelzeefmachines, verkleiners en chippers.

Waar Damsteegt al Pronar Trommelzeven heeft draaien, werd onlangs de eerste Pronar Rupsmobiele Transportband toegevoegd. de Pronar Heavy Duty series zijn transportbanden voor robuust werk. Met een eigen gewicht van 16 ton is de Pronar Band 1.5 ton zwaarder dan de concurrent merken. De MPT 24G voor damsteegt is zeer compleet uitgerust met een afstandsbediening, een 7m3 grote vulbunker en hydraulisch bedienbare steunpoten. de CAt C3.4 motor met 75 pk heeft genoeg vermogen om tot 500 ton per uur aan materiaal weg te voeren. Door de maximale hoek van 27 graden wordt materiaal op 11.5 meter hoogte afgeworpen. Op die hoogte kan er meer dan 500 m3 materiaal opgeslagen worden.

Wij bedanken G.M. Damsteegt wederom voor het vertrouwen en wensen hun veel plezierige draaiuren toe.


Nieuws