Eerste Pronar MPB 20.72G Geleverd
Van Herwijnen Machinery B.V. leverde onlangs de eerste Pronar MPB 20.72 trommelzeef af bij A. Helmer uit Breda. A. Helmer is een grondverzetbedrijf met ook transport activiteiten.

Van Herwijnen Machinery B.V. ruilde een Terra Select T6 in bij de firma in ruil voor Pronar's grootste Trommelzeef, de MPB 20.72G op rupsonderstel. Deze robuuste Trommelzeef heeft een trommel van maar liefst 7.2m lengte bij 2.0m doorsnee. Na een demonstratie was het bedrijf overtuigd van de degelijke bouw en simpele werking van de Pronar machine.


Met deze mooie levering draaien er ondertussen meer dan 30 trommelzeven in de Benelux, waar van Herwijnen Machinery B.V. dan ook erg trots op is. Ook is er veel interesse in de andere recycling machines die Pronar levert zoals de Langzaamdraaiende Shredders, Compostomzetters, Rupsmobiele Transportbanden en nog meer. Met de komst van het importeursschap van het merk Sandvik, kan van Herwijnen Machinery B.V. nu een compleet assortiment aan recycling machines leveren. Waar Pronar recycling machines bouwt die zich meer richten op de houtbewerking, levert Sandvik Puinbrekers en Schudzeven. De ideale combinatie om de markt te voorzien van een compleet productgamma.

meer info: www.herwijnenmachinery.nl
email: info@herwijnenmachinery.nl


Van Herwijnen Machinery B.V.
Wiekerseweg 6, 5331 PR Kerkdriel
Netherlands
(+31) 654320147
info@herwijnenmachinery.nl
www.herwijnenmachinery.nl
Nieuws