Agterberg Bedrijven gaat voor de grootste Pronar Trommelzeef!

Agterberg Bedrijven gaat voor de grootste Pronar Trommelzeef!
Deze robuuste Trommelzeef van Pronar was al te zien op de BVOR demodagen. Door zijn trommellengte van 7.2 meter heeft deze machine maar liefst 41 m2 zeef oppervlak.

Na een succesvolle demonstratie waarbij het bedrijf diverse merken trommelzeven heeft getest, was Agterberg Bedrijven echt overtuigd van de Pronar en mochten wij deze machine gisteren afleveren. Speciaal samengesteld voor de compostering met o.a. Een windshifter, die plastic verwijderd uit de compost. Verder is de machine voorzien van een magneetrol, rvs binnenwanden, afstandsbediening, werkverlichting, cleanfix en de nieuwste Tier 4 Final motor.

Op aanvraag van Agterberg is er tevens een speciale optie toegevoegd die lange takjes in de compost voorkomt! De machine is zo ingericht dat zodra er nog maar een kleine hoeveelheid materiaal in de vulbunker ligt dat de machine het zeef proces automatisch stopt. Door constant materiaal in de trommel te houden voorkomt de gebruiker lange stukjes hout in hun compost waardoor een hoogwaardige kwaliteit compost wordt gemaakt.
Kortom, door al deze opties staat Agterberg Bedrijven klaar voor de toekomst en levert hiermee de beste kwaliteit compost met hun bedrijf Groenrecycling Utrecht!


Nieuws